Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Kennismiddag KRW Reeuwijkse en Nieuwkoopse plassen

Terug
Locatie
Contactpersoon
Doelgroep
Datum
26-03-2015 tot --

De afgelopen jaren zijn er grootschalige KRW-projecten uitgevoerd om de waterkwaliteit en ecologie in de Reeuwijkse en Nieuwkoopse plassen te verbeteren. Medewerkers van het Hoogheemraadschap van Rijnland hebben hierbij unieke ervaringen opgedaan en succesvol gebruik gemaakt van aanwezige kennis bij andere waterschappen en kennisinstellingen. Tijdens een speciale kennismiddag delen zij deze kennis en ervaringen graag met u. STOWA is mede-organisator van deze bijeenkomst.

Programma

13.00 uur: Inloop met lunch

13.00 - 14.00 uur: De elegantie van de theorie versus de weerbarstigheid van de praktijk

14.00 - 16.30 uur: Workshopronde 1 en 2, incl. korte pauze

16.30 - 17.00 uur: De opbrengst en reflectie

17.00 - 18.00 uur: Borrel en napraten

Workshops

  1. Het hele verhaal over de Nieuwkoopse Plassen, van A(alscholvers) tot Z(udde). (Marieke Desmense)
  2. Natuurvriendelijke oevers (NVO): Hoe kom je tot realisatie van 18 km NVO in afstemming met potentieel 700 eigenaren? (Willy van der Hulst, Caroline Witteman – Hoogerbrugge)
  3. Slibmaatregelen: IJzersuppletie (3a) en baggeren (3b). Twee plassen, twee maatregelen, twee workshops. De theorie in de praktijk. (Bruce Michielsen en Fred de Haan)
  4. Omgevingsmanagement: Je project uitvoeren volgens plan en daarbij voldoende rekening houden met de omgeving. (Olga van Es en Marinus Bogaard)
  5. Van tekentafel, naar uitvoering naar onderhoud: Hoe ga je om met goed beheer en onderhoud? En wat is goed? (Lucien Vuister)

Lees meer over de inhoud van de workshops in het bijgevoegde programma.  

Aanmelden en meer informatie

Klik HIER om u aan te melden. Wees er snel bij, zodat u de workshops van uw keuze kunt volgen! Aanmelden kan tot 17 maart. Hebt u vragen? Neem dan contact op met Denisa Velze, 071 306 30 63.