Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Maaibeheer: zwarte bak of groene wildernis? Voorbeelden uit theorie en praktijk en demonstratie maaimachines

Terug
Locatie
Contactpersoon
Bas van der Wal
Doelgroep
Datum
03-06-2015 tot --

Maaien is een belangrijk onderdeel van het reguliere beheer & onderhoud. De wijze waarop het maaibeheer wordt uitgevoerd, heeft veel invloed op de functies van het watersysteem – de doorvoer, de waterkwaliteit en de ecologie – en op de onderhoudskosten. In deze eerste bijeenkomst van de CoP Beheer en Onderhoud willen we kennis en ervaring over maaien uitwisselen tussen de disciplines beheer en onderhoud, hydrologie en ecologie en leren van de ervaringen van andere waterschappen, kennisinstellingen en het bedrijfsleven.

’s Ochtends zullen enkele waterschappen vertellen over pilots die zij hebben uitgevoerd op het gebied van aangepast maaibeheer. Tevens zal er een wetenschappelijke presentatie zijn over de rol van maaibeheer in het functioneren van watervegetaties. Weet u ook een goed voorbeeld van aangepast maaibeheer? Dan bent u van harte uitgenodigd om deze in een (visuele) poster te illustreren. ’s Middags is er een buitendemonstratie van enkele (innovatieve) maaimachines.

De bijeenkomst is bedoeld voor onderhoudsmedewerkers, hydrologen en ecologen van waterschappen en adviesbureaus. Maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. U kunt zich opgeven door onderstaand formulier in te vullen. Hebt u vragen, neem dan contact op met Petra van der Werf, 06-42659113.

Aanmelden

U kunt zich niet meer inschrijven voor de bijeenkomst.

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u direct aan voor onze digitale nieuwsbrief rechtsboven op onze homepage.